LATAA ESITE

 

AVO®

AVO® on innovatiivinen terveys- ja sosiaalihuollon ammattilaisille tehty kalenteripohjainen muistutus-, viestitys-, tiedonkeruu- ja reagointipalvelu.

AVO® helpottaa työtaakkaa ja auttaa henkilökuntaa resurssien ja toimenpiteiden koordinoimisessa, kohdistamisessa ja ajoittamisessa. Turvallisena pilvipalveluna, asiakkaan AVO® –tukeen voidaan liittää ammattilaisia eri organisaatioista riipumatta sitä, mitä tietojärjestelmiä heillä on käytössä.

AVO® -tuki tähtää parhaaseen mahdolliseen ajasta ja paikasta riippumattomaan asiakastukeen, ja ohjelmat laaditaan yhteistyössä asiakkaan ja tarvittaessa heidän perheen ja läheisten kanssa. Asiakkaat (ja lähipiiri) saa palvelun heillä jo käytössä oleviin matkapuhelimiin, älypuhelimiin tai tabletteihin.

Palvelun käyttö on helppoa - päänäkymänä on tuttu kalenteri. Hallinnointityö voidaan tehdä normaalin työajan puitteissa - AVO® palvelee asiakasta kuitenkin 24/7. Palvelu on turvattu ”pankkitason” salauksella ja se täyttää lääkelaitedirektiivin vaatimukset.

AVO® sopii erityisen hyvin kriittisten toimintojen tulosten varmistukseen, esimerkiksi sairaalasta kotiutuksen, lastensuojelun koordinaatioon ja mielenterveystyhön. AVO® on kotimainen kliinisesti testattu palvelu, jolla on valmistajan koulutus- ja käyttötuki. AVO® –palveluja on ollut käytössä jo vuodesta 2011.

AVO® innovaatiot

AVO® ssa on useita käyttöönottoa ja käyttöä helpottavia ominaisuuksia, joiden avulla saadaan palvelun piiriin maantieteellisesti ja kulttuurillisesti erilaisia potilaita. Näitä lisäominaisuuksia ovat mm.

AVOmessages

  • Viestipankki, jossa on yli 500 testattua viestiä yli viidelle kymmenelle kliinisesti merkittävälle alueelle ( tilanne 11/2014 )
  • Viestit on käännetty useille eri kielille

AVOlingua

  • AVOmessages-viestien kieli voidaan valita asiakkaan kielen mukaan vaikka hoitohenkilökunta käyttää palvelua omalla kielellään

AVOprofiles

  • Valmiit terapiaprofiilit

AVOtools

  • Työkalu palveluntarjoajan omien viestipankkien ja terapiaohjelmien tekemiseen

AVOquest

  • Työkalu kysymyssarjojen tekemiseen ja muokkaamiseen

AVOclient

  • AVOn käyttö on monipuolisempaa mikäli potilaalla on käytössä älypuhelin tai tabletti
  • AVOclientin käyttö mahdollistaa monipuolisen sisällön lähettämisen mm. monivaiheisten terapiaohjelmien, joissa käytetään kuvia ja videoita.
  • Potilaan käyttöliittymä voidaan räätälöidä palveluntarjoajan logolla.
  • Mahdollistaa muiden palvelujen välittämisen esimerkiksi terveysturisteille.